dilluns, 18 d’abril del 2016

Bones rossinyols i rossinyoles!


Ja ha arribat la primavera i amb la Yasmin, la Laia i la Zaira hem fet un munt d'activitats!
Primer de tot, explicar-vos que la Yasmin i la Zaira han vingut a visitar la nostra ciutat, Girona.
Els hi va encantar! Vam passejar pel Barri Vell, visitar la catedral, els jardins dels alemanys, la muralla, etc.

 

Les nenes van acabar ben cansades, però aquí no s'acabava el nostre dia. Ens esperaven a casa la Laia amb un bon plat de macarrons i un munt de jocs per passar la tarda.

Allà vam fer torneig de ping-pong amb els germans de la Laia, que tenen 10 anys. Vàrem anar amb bicicleta, patinet, ens vàrem disfressar, etc. No va faltar temps per mirar una pel·lícula després de dinar i ballar una estona amb un joc de videoconsola. Va ser molt divertit!
Així que com veieu vàrem passar un dia ben complert! Al vespre tornàvem cap a Blanes i encara quedaven energies per cantar i ballar les cançons que sonàven a la ràdio. 

Després de setmana santa ens vam tornar a trobar a Blanes. Un dia vàrem decidir anar a la bolera perquè les nenes en tenien moltes ganes i vam aprofitar per passar tota la tarda juntes i abans anar a berenar a un parc. Vam jugar a jocs plegades i ens vam tirar per la tirolina!

Finalment al vespre vam anar a la bolera, la Yasmin estava contentíssima, era el primer cop que hi anava. 


Els següent cap de setmana no ens vàrem poder veure amb la Yasmin perquè ha anat a visitar els seus avis i pare a Noruega. Estava molt emocionada quan en parlava, en tenia moltes ganes. A veure què m'explica del viatge el cap de setmana següent. 


 Ens veiem rossinyols i rossinyoles!        


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada